Basisscholen

Hoe werken wij?

Mooie en blijvende momentopname van uw kind? Vlotte en nette afhandeling? Ervaren schoolfotografie  ook op jullie school?

Ons team bestaat uit enthousiaste dames en heren die graag komen fotograferen.

Elk kind in de hoofdrol in onze minireportages ! 

De fotodag

RDSCHOOLFOTO werkt alleen met professioneel opgeleide fotografen. Door jarenlange ervaring met het maken van schoolfoto’s hebben wij een efficiënte aanpak ontwikkeld. De ouders worden door ons van te voren goed geïnformeerd over de fotodag. Ieder kind krijgt bij ons alle aandacht waardoor het kind leuk en trefzeker geportretteerd wordt. Door onze efficiënte aanpak horen we op veel scholen dat we een verademing zijn.

Keuze in Pakketten en achtergrond

De ouder kiest de samenstelling van het pakket. Er zijn veel combinaties mogelijk. Vanaf € 4,00 kan al besteld worden en een pakket van 3 vellen 13x19 cm naar keuze voor slechts € 11,50. In ons professioneel fotovaklab die uw foto's op de beste kwaliteit fotopapier afdrukt is alles mogelijk: prints op canvas, hout, hdmetal en funprodukten. Daarnaast leveren we alle Digitale bestanden van uw kind binnen een uur.

Bestellen via internet

RDSCHOOLFOTO heeft een eigen fotowebshop ontwikkeld waarmee ouders makkelijk en veilig de foto’s van hun eigen kind kunnen bekijken en bestellen. Ieder kind krijgt een eigen inlogkaartje waarmee ze alleen hun portret-, en klassenfoto kunnen zien. De bestelling en betaling gaat via het internet en neemt de school al het werk uit handen.

De verzending
 Bij online bestellen wordt de verzending via Post.nl direct naar de ouders verstuurd. Zijn er beschadigingen? Neem dan contact op met vragen@rdfoto.nl dan ontvangt u een nieuw exemplaar van de beschadigde versie.

Bestellen via envelopjes

Contante Verkoop op school en betaling via Idealpay! Vraag naar de prijzen en onze voordeeltjes. 

Gratis voor school bij inlog en contante verkoop:

  •       Provisie
  •       Afscheidsfoto groep 8 of Portrettenkaart
  •       Teamfoto
  •       Fotopakket Individuele leerkrachten: portret en combivel
  •       Groepsfoto voor archief
  •       DVD met digitale bestanden van portretten en groepen voor het leerlingenvolgsysteem

Voor verdere informatie graag vrijblijvend bellen met Marlou op 06-23 27 37 65 en Bianca op 06-24 32 62 41 of via e-mail op info@rdfoto.nl. Wij komen graag bij u langs.