Over RD Schoolfotografie

Topkwaliteit Schoolfotografie met Professionele fotostudio's bij u op school

Kinderdagverblijf:  De eerste schoolfoto's zijn zeer speciaal. Leuke foto's van de eerste jaren in een professionele fotostudio waarbij het kind zichzelf  kan zijn. Onze ervaren fotografe maakt vrolijke en spontane  foto's waar wij en de ouders trots op zijn. Van kleine tot grote organisaties maken we een  flexibele planning voor jullie fotodag met extra's voor de organisatie. 

KDV: We maken minimaal 5 opnamen per kind met verschillende poses. Daarbij maken we een groepsfoto waarbij alle kinderen individueel gemonteerd worden  tot een mooie creatieve oplossing. 

BASISSCHOOL: Een goed georganiseerde dag in overleg met jullie is de sleutel tot een succesvolle fotodag. Planning is het uitgangspunt waarbij aan alle verwachtingen en afspraken moet worden voldaan. Afhankelijk van tijd en ruimte gebruiken we onze één of meer professionele studio's. De groepen worden maar één keer gestoord tijdens de lessen. Wij proberen jullie zo min mogelijk  te belasten en in ruil daarvoor leveren we jullie wèl top kwaliteit.

ALS DANK VOOR DE SCHOOL LEVEREN WE

afscheidsfoto groep 8, teamfoto, portret en combivel naar wens per leerkracht, afdrukkenvan groepsfoto’s, dvd met alle opnamen voor het leerlingenvolgsysteem en een kadootje ;-) voor alle hulpmoeders in de vorm van een tegoedbon.


TOP KWALITEIT

Ons team van vaste fotografen is gewend om constante kwaliteit te leveren in wisselende situaties die vergelijkbaar zijn met een langdurige fotoshoot in een studio. Zij  hebben de meest professionele mobiele fotostudio en jarenlange ervaring met een minireportage van hoge kwaliteit voor de ouders en school. Het spontane contact tussen onze fotografen en de kinderen zorgt voor het leukste resultaat.

MINI REPORTAGE

Per leerling maken we een kleine fotoshoot met meerdere opnamen waaruit de beste gekozen worden. Het aantal is vooraf afgesproken net zoals de poses. Ouders kunnen uit minimaal 3 à 4 opnamen kiezen en deze per inlogkaartje in een pakket samenstellen vanaf € 4. Pakket  3x13*19cm portret plus groepsfoto  voor SLECHTS  €12,50


Flexibel

Communicatie en flexibiliteit staan hoog in ons vaandel. We werken met korte lijnen en u heeft een vast contactpersoon. Neem gerust contact op met Marlou op 06-23 27 37 65 of Bianca op 06- 24 32 62 41  info@rdfoto.nl


SERVICE

We zijn blij als u dat ook bent . Zijn er vragen vanuit de opdrachtgever of vanuit de ouders over de  afhandeling van de foto's neem contact op met ons en het lab : vragen@rdfoto.nl  Wij lossen het voor u op